Tu 1

Poate am greşit. Sau poate nu. Dar când tu esti prin preajmă, nu mai ştiu nimic de mine. Parcă mă pierd într-un labirint ce nu are ieşire. Nu ştiu ce ai făcut cu mine, sau mai bine spus, din mine.

 

935921_324253191040470_361400613_n

 

Aş putea spune că te urăsc cu toată fiinţa mea, cu fiecare os din corpul meu. Indiferent de ce faci, de ce spui, ori de ce se întâmplă, mă faci să mă întorc de fiecare dată. Visele cu tine nu mai sunt o surpriză aşa cum obişnuiau să fie. Se spune că ele au legătură cu subconştientul nostru, că sunt o reflexie a ce ni se întâmplă în viaţa reală, ori a ce ne dorim. Am încetat să mai caut semnificaţia lor pe net. Nu mai am nevoie de aşa ceva. Ştiu ce vreau.

 

Te caut. Te caut în fiecare melodie căreia tu m-ai învăţat să îi descopăr subînţelesurile, în fiecare persoană ce trece pe lângă mine şi în fiecare carte pe care o citesc. Şi deseori te găsesc, sau cel puţin aşa îmi place să cred.

 

Am înţeles că timpul trece şi că viaţa merge înainte. Uneori mă întreb ce mi-ai spune, dacă m-ai certa că nu scriu mai des, ori dacă m-ai consola că îmi voi găsi prieteni adevăraţi într-un final. Ştiu că esti mândru că sunt „o mică creaţie” de-a ta.

 

Eu. Tu. Eu şi tu- ne îmbinăm ca două piese de puzzle.

Advertisements

2 thoughts on “Tu 1

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s