Echilibru

Mulţi spun că îl caută de ani buni, iar puţini cred că l-au găsit deja, însă e doar o iluzie. Alţii sunt mulţumiţi şi împăcaţi cu situaţia actuală in care se află, fără să facă prea mari eforturi.

large

Ideea e că echilibrul nu se caută, nu e o destinaţie, nu ajungi la el la fel cum ajungi la o rezolvare. Echilibrul se creează, se menţine în timp. Echilibrul este ca un fulg , dedesubtul căreia trebuie să continui să sufli, pentru că altfel va ajunge pe pământ. Uşor nu va fi. Natura se va juca deseori cu tine; o să bată vântul, o să plouă ori o să fie atât de cald încât nu vei mai avea nicio putere să menţii fulgul la suprafaţă.

 
Echilibrul înseamnă alegere. Echilibrul înseamnă să îţi dai seama cine(ce) merită să primească mai mult credit din partea ta.Echilibrul înseamnă să găseşti combinaţia potrivită de elemente care să stea în balanţă. Echilibrul e imaginaţie. Echilibrul înseamnă să iei în calcul denivelările şi să găseşti punctul de sprijin. Echilibrul nu este unul singur. Echilibrul înseamnă schimbare de direcţie, de sens şi de perspectivă.

 
Toată nebunia asta ne schimbă, fie că vrem sau nu să recunoaştem. Ne transformă în persoane lipsite de speranţă, ori ne face încrezători mai mult ca niciodată. Deseori ne obligă să învăţăm să ne adaptăm, să ne dăm seama de problemele de vedere pe care le avem şi să ne schimbăm dioptriile sau lentilele.

 

Echilibrul ne duce de la convergent la divergent, de la minim la maxim ori de la pozitiv la negativ.

Leave a comment